València, punt d’inflexió en els darrers tres anys

València, punt d’inflexió en els darrers tres anys

El conjunt blaugrana s’ha hagut de sobreposar a situacions adverses davant el conjunt “txe” al Camp Nou en les darreres tres temporades

Després de caure en la Supercopa d’Espanya, toca aixecar el vol. I el València sembla el rival més propici per recuperar-se després de la derrota davant el Reial Madrid a la Supercopa d’Espanya. I és que en les tres darreres temporades, el conjunt blaugrana ha capgirat situacions desfavorables sempre que el conjunt “txe” ha visitat l’Estadi.

Precedents optimistes

L’any passat, el Barça rebia el València de Jordi Alba al Camp Nou, després de deixar molt complicada la Lliga amb una derrota al Reyno de Navarra. El 3-2 a Pamplona davant l’Osasuna situava els culers a deu punts del Reial Madrid a la Lliga, però la victòria per 5-1 davant l’equip valencià, amb un pòquer de gols de Messi, va fer possible l’inici de la remuntada. Els barcelonistes es van posar a quatre punts del conjunt blanc quan restaven quatre jornades de competició, però la derrota al Camp Nou davant el Reial Madrid va deixar sentenciada la Lliga.

Un inici complicat

Durant el curs 2010/11, l’equip dirigit per Pep Guardiola va encadenar un començament de curs dubitatiu amb una derrota davant l’Hèrcules i dos empats enfront del Mallorca i el Rubin Kazan. La visita del València a l’Estadi, no obstant això, va canviar la tendència inicial. El Barça es va retrobar amb el triomf amb els gols d’Andrés Iniesta i Carles Puyol, que van permetre capgirar la diana de Pablo Hernández.

El començament d’una bona ratxa en la 2009/10

Els de la capital del Túria també van trepitjar la gespa del Camp Nou després d’un moment compromès dels blaugrana fa tres temporades, moment en què es va donar el primer punt d’inflexió dels barcelonistes davant el València. Després de perdre contra l’Atlètic de Madrid i d’empatar amb l’Almeria, el Barça va guanyar per 3-0 amb una exhibició de Messi, i va encadenar set victòries consecutives a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut