fcb.portal.reset.password

Valdés, en roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Des del 2002, un dels guardians de les xarxes blaugranes és Víctor Valdés. Un any més, malgrat el rendiment ofert i els reconeixements rebuts, el de Gavà engega amb la intenció de guanyar-se el lloc: “És la meva onzena temporada i sempre dic el mateix, que mai m’he sentit titular ni m’hi sentiré. Les he vist de tots colors i fins l’últim dia que vingui a la Ciutat Esportiva no em sentiré titular”.

La nova campanya ha comportat un canvi en la preparació dels porters del Barça. I és que el seu entrenador ara és Jose Ramón de la Fuente, en lloc de Juan Carlos Unzué. “És un treball diferent, molt adaptat al grup i a la filosofia del míster. El porter és un jugador més. Personalment estic molt content de la primera setmana”, ha explicat Valdés. I continuava: “De la Fuente t’exigeix molt, estic molt il·lusionat. Començar amb un nou entrenador és començar una nova etapa i un repte il·lusionant”.

Energia ben orientada

En els primers dies d’entrenaments després de l’Eurocopa, l’‘1’ barcelonista ha vist l’equip “bé físicament”: “Estic tranquil. Estem mica en mica agafant el to”. Segons ell, “ara el més important és adequar el cos al ritme de la temporada. S’ha d’anar de pas a pas”. És per això que ha preferit esquivar polèmiques amb el Madrid, el contrincant a la Supercopa: “Acabem d’aterrar pràcticament, toca posar-se en forma i agafar ritme de partits. Més endavant ja vindrà el moment de parlar de rivalitats”. “Començo amb molta energia i la canalitzo cap a l’entrenament, no en valorar segons quin tipus de declaracions”, seguia.

Idees clares

Víctor Valdés ha instat a donar-li “la importància que es mereix” el primer títol del curs i no ha amagat quins són els principals objectius col·lectius. “Sempre intentes oblidar el dolent del passat, però la Lliga i la Champions hi són i anem a per elles aquesta temporada”. El porter ho té clar: “L’èxit dependrà de si tenim l’actitud de sempre. Dependrà en gran part de l’equip i d’altres factors que no depenen tant de nosaltres”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();