fcb.portal.reset.password

Valdés no jugarà el Catalunya - Nigèria per una fasciïtis plantar / FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB)

Els jugadors seleccionats amb Catalunya per jugar aquesta tarda l’amistós contra Nigèria han estat els primers blaugranes que han tornat a la feina després de les vacances. L’única absència ha estat la de Víctor Valdés, que té una fasciïtis plantar al peu esquerre i és baixa per al partit amb la selecció catalana. El Club ja ha comunicat a la Federació Catalana de Futbol la lesió del porter blaugrana.

Puyol, Piqué, Montoya, Jordi Alba, Xavi, Sergio Busquets, Tello, Bartra i Sergi Roberto s’han exercitat aquest matí, a partir de les 11 hores, a la Ciutat Esportiva, abans d’incorporar-se a la concentració amb Catalunya.

Tito Vilanova, a la Ciutat Esportiva

El tècnic Tito Vilanova, que es recupera de la intervenció a què va ser sotmès el dia 20 de desembre, s’ha apropat fins a la Ciutat Esportiva i ha saludat els jugadors que aquest matí s’hi han exercitat.

L’activitat tornarà aquesta tarda a Sant Joan Despí. A les 18 hores, a porta tancada, tindrà lloc la segona sessió del dia amb la presència de la resta de jugadors del primer equip. Tots ells realitzaran la primera sessió de l’any i començaran a preparar el derbi contra l’Espanyol del dia 6 de gener. Està previst que Valdés faci treball de recuperació a la tarda.

Tornar a dalt