fcb.portal.reset.password

La pretemporada blaugrana constarà de 14.350 quilòmetres

El dilluns 16 de juliol, el primer equip del FC Barcelona tornarà a engegar motors amb la vista posada a la temporada 2012/13. Tito Vilanova i els seus iniciaran els entrenaments abans d’afrontar una sèrie de cinc partits amistosos repartits entre Europa i el Marroc. Un cop disputats aquests enfrontaments, els blaugranes hauran completat un total de 14.350 quilòmetres en desplaçaments.

Barcelona > Hamburg > Barcelona: 2.950 quilòmetres

El primer avió que agafarà l’equip el durà fins a Alemanya, concretament a Hamburg, on es calçarà les botes per veure’s les cares amb l’equip de la ciutat, l’Hamburg SV, que celebra el seu 125è aniversari i té el quadre barcelonista com a convidat de luxe. El matx es disputarà el dimarts 24 de juliol, a les 18:00 hores, a l’Imtech Arena, un dels estadis de cinc estrelles segons la FIFA. Aquí viurà Tito Vilanova la seva estrena com a entrenador del primer equip. En aquest primer viatge, jugadors i tècnics recorreran 2.950 quilòmetres entre l’anada i la tornada.

Barcelona > Tànger > Barcelona: 1.862 quilòmetres

Quatre dies després del debut, el dissabte 28 de juliol, el FC Barcelona arribarà al Marroc per enfrontar-se a un al Raja Club Athletic de Casablanca, al Grand Stade de Tànger. Aquest segon amistós afegirà 1.862 quilòmetres a les cames dels membres de l’expedició blaugrana, i el partit començarà a les 00 hores (la matinada de dissabte a diumenge), a les 22 hora local.

Barcelona > París > Barcelona: 1.660 quilòmetres

La capital francesa serà la seu del tercer matx del Barça de Tito Vilanova, que saltarà a la gespa d’un dels escenaris més emblemàtics del futbol europeu, el Parc dels Prínceps. Allà, després d’haver jugar la Supercopa catalana contra l’Espanyol, s’enfrontarà al París Saint-Germain el dissabte 4 d’agost, a les 20 hores. Aquest serà el desplaçament més curt, amb un recorregut total de 1.660 quilòmetres.

Barcelona > Göteborg > Barcelona: 3.884 quilòmetres

En el penúltim viatge el FC Barcelona volarà 1.942 quilòmetres per arribar a Suècia, i un total de 3.884 entre l’anada i la tornada. A Göteborg, Tito Vilanova s’asseurà a la banqueta per dirigir un matx davant el Manchester United que reeditarà les finals de Champions de l’any 2009 a l’Olímpic de Roma i el 2011 a Wembley. El xiulet inicial sonarà a les 20 hores del dimecres 8 d’agost a l’Ullevi Stadium.

Barcelona > Bucarest > Barcelona: 3.994 quilòmetres

L’última parada de la preparació serà a Bucarest, a la capital romanesa, on el Barça disputarà el seu cinquè amistós. El matx l’enfrontarà a l’equip insígnia de la ciutat, el Dinamo de Bucarest, el dissabte 11 d’agost a partir de les 20:15 hora romanesa, les 19:15 hores a Catalunya. Aquest darrer desplaçament constarà de 3.994 quilòmetres, per completar els 14.350 del total de la pretemporada. Després, arribarà l’hora de la Lliga, el Gamper i la Supercopa d’Espanya.

Tornar a dalt