Un triomf per a la història, en dades

Un triomf per a la història, en dades

El Barça, que contra el Llevant va jugar 62 minuts amb 11 jugadors formats a la casa, no coneix la derrota lluny del Camp Nou a la Lliga, fet que li ha permès, entre altres registres, superar el millor inici de la història

-Thiago reapareix després d’11 partits absent. No jugava des del 29 de setembre, quan es va lesionar al camp del Sevilla.

-Cinquè partit consecutiu en què marca Messi. En els últims quatre sempre ha fet dos gols (Mallorca, Saragossa, Spartak i Llevant).

-El FC Barcelona ha marcat tres gols o més en els sis últims desplaçaments a la Lliga. Només va marcar-ne menys al camp de l’Osasuna (1-2). L’equip ja duu 61 gols oficials aquesta temporada.

-Amb els quatre gols al camp Ciutat de València el Barça suma a la Lliga 43 gols a favor, 27 dels quals fora de casa, i això li permet signar el millor registre de la seva història a la jornada 13 lluny del Camp Nou.

-Primer gol d’Iniesta a la Lliga. En duu tres en total (1 a la Copa del Rei, 1 a la Lliga i 1 a la Lliga de Campions).

- Iniesta supera Amor i se situa sisè com a jugador de la història del FC Barcelona amb més partits oficials amb la samarreta blaugrana (422).

-Primer cop que Valdés encadena dos partits consecutius sense rebre cap gol aquesta temporada. Ja havia passat un cop –Rayo i Alabès- però en l’últim partit va jugar Pinto.

- Leo Messi, amb dos gols contra el Llevant, es consolida com a Pitxitxi de la Lliga amb 19 i es queda a tres del rècord de Müller (85) com a màxim golejador en un any natural.

- Mentre el Llevant va fer 156 passades bones, d’un total de 246, el FC Barcelona en va fer 977, de 1.074.

-Iniesta, autor de tres assistències de gol, ja en porta set en tota la temporada. Cinc a la Lliga, una a la Copa del Rei i una altra a la Supercopa d’Espanya.

- Cesc va marcar el seu sisè gol de la temporada (4 a la Lliga, 1 a la Lliga de Campions i 1 a la Copa del Rei). Precisament contra l’Alabès, el 30 d’octubre, va ser l’últim partit en què el d’Arenys va marcar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut