fcb.portal.reset.password

Messi celebra un gol amb l'Argentina / FOTO: FIFA.COM

Per tercer any consecutiu, un dels gols de Leo Messi opta al Premi Puskas, guardó que atorga anualment la FIFA a la millor diana de l’any. El gol pel qual ha estat seleccionat Messi és un que va fer el 9 de juny del 2012 amb la selecció argentina, en un amistós jugat contra el Brasil a Nova Jersey, i que va suposar la victòria per 4-3.

Els altres nou candidats

La diana de Messi competeix contra les de Agyemang Badu, Hatem Ben Arfa, Radamel Falcao, Eric Hassli, Moussa Sow, Gastón Mealla, Miroslav Stoch, Neymar i Olivia Jiménez, l’únic gol dels deu marcat per una dona. Els tres finalistes es coneixeran el 29 de novembre, i el nom del guanyador final se sabrà el 7 de gener, coincidint amb la gala de la FIFA Pilota d’Or.

Les votacions es duran a terme en dues fases. La primera, fins al 29 de novembre, per seleccionar els tres finalistes. A partir d’aquella data, es podrà tornar a votar un dels tres gols finalistes, fins al 7 de gener.

Amb aquesta candidatura Leo Messi ha optat a aquest premi, que existeix des del 2009, les tres últimes temporades. Fa un any la seva diana contra l’Arsenal va ser finalista i va acabar com la tercera més votada.

Tornar a dalt