fcb.portal.reset.password

Primers tocs de pilota de Jordi Alba al Camp Nou com a blaugrana / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Ben segur que Jordi Alba no oblidarà la jornada que va viure aquest dijous a les instal·lacions del Camp Nou. Un dia, dijous, que ell mateix va qualificar com a “molt especial” i al llarg del qual va reiterar una vegada i una altra la seva felicitat per tornar a casa seva. Si dimecres el nou ‘18’ blaugrana es feia l’habitual fotografia davant l’escut del FC Barcelona, dijous el futbolista viuria una jornada d’allò més intensa que repassem a continuació.

- El defensa de l’Hospitalet es va apropar dimecres al migdia a les instal·lacions del Camp Nou per fer-se l’habitual fotografia davant de l’escut del Barça ubicat a les oficines del Club.

- Poc després, Jordi Alba parlava amb Barça TV i mostrava les seves ganes de jugar al que ell considera “el millor equip del món”.

- Dijous, la jornada començava ben aviat per al futbolista, que superava amb èxit les proves físiques i mèdiques prèvies a la signatura del seu contracte i presentació

- El següent pas seria la signatura del contracte que vincula Jordi Alba per a les pròximes cinc temporades. La seva clàusula de rescissió serà de 90 milions d’euros.

- Ja a vestidors, el defensa de l’Hospitalet somreia amb la samarreta del primer equip de futbol del Barça a les seves mans. Aquesta és la primera imatge del jugador amb la seva nova samarreta, i es va publicar a través del compte oficial de Twitter del Barça.

- Sens dubte, un dels instants més emocionants del dia va ser l’ovació per part dels més de 10.000 aficionats que van acudir al Camp Nou per veure el primer fitxatge de l’equip de Tito Vilanova vestit amb la nova equipació i fent els primers tocs de pilota sobre la gespa de l’Estadi. Agraït, Alba dirigia unes paraules a l’afició.

- I finalment, la roda de premsa de presentació de Jordi Alba com a nou jugador del FC Barcelona. El jugador, molt somrient, es referia a la situació que està vivint com “un somni fet realitat”.

Tornar a dalt