fcb.portal.reset.password

Mascherano pendant la visite médicale / PHOTO MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dilluns ha arrencat la pretemporada per al Barça de Tito Vilanova. I ho ha fet, com és habitual, amb les pertinents revisions mèdiques. Unes proves, aquestes, a les quals s’han sotmès els 14 jugadors citats al centre mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de fer-se les analítiques, en dejú, els membres del primer equip han esmorzat plegats abans de sotmetre’s a les diferents proves.

Dividits en tres torns

D’aquesta manera, els catorze jugadors citats -Dani Alves, Villa, Alexis, Messi, Thiago, Pinto, Mascherano, Afellay, Adriano, Cuenca, Fontàs, Bartra, Dos Santos i Muniesa-, s’han repartit en tres grups diferents per anar passant les diferents proves en tres franges horàries -9.30 h, 10 h i 10.30 h-. Formaven part del primer Messi, Mascherano, Villa i Pinto. El segon grup ha estat compost per Dani Alves, Adriano, Alexis i Fontàs, mentre que en l’últim hi eren Afellay, Dos Santos, Muniesa, Bartra, Thiago i Cuenca.

Les proves que els jugadors han anat passant, de forma esglaonada, han estat les següents: ecocardio, densitometria (anàlisi de la composició corporal), prova d’esforç, ecografia musculosquelètica de control i estudi biomecànic de la marxa.

Dimarts, primera sessió amb Tito com a tècnic

La primera sessió preparatòria de la pretemporada, i la primera amb Tito Vilanova al capdavant de la banqueta barcelonista, no tindrà lloc fins aquest dimarts, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a partir de les 9 h. Comptarà amb la presència de fins a vuit jugadors del Barça B: Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía i Lobato. Treballaran tota la setmana sota les ordre de Tito Vilanova.

Està previst que, cap a les 12 h, tant l’entrenador del primer equip com Andoni Zubizarreta compareguin en roda de premsa. A la tarda hi hauria un segon entrenament, programat per a les 19 h.

Entrenaments de la setmana

A partir d’aquest dimarts i durant la setmana, el primer equip del FC Barcelona realitzarà doble sessió d’entrenament (matí i tarda), exceptuant aquest proper dijous 19, quan només es farà una sola sessió, prevista per a les 9 hores. Posteriorment hi haurà roda de premsa de Javier Mascherano. La resta de dies els entrenaments seran a les 9 i les 19 hores.

Pel que fa al cap de setmana, dissabte només hi haurà una sessió a les 9 hores, mentre que diumenge els jugadors podran gaudir d’un dia de descans.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();