fcb.portal.reset.password

L'equip celebra un dels quatre gols a Getafe / FOTO: ARXIU FCB

El FC Barcelona ha arribat a la segona aturada de Lliga amb un excel·lent. Ha assolit 19 punts de 21 possibles, i ha aprovat tres assignatures que el curs passat va suspendre. Contra Osasuna, Getafe i Madrid ha sumat set punts, quan ara fa un any no en va sumar cap.

Pamplona: del 3-2 a l’1-2

El primer aprovat va arribar tot just ena la jornada 2, a camp de l’Osasuna. Fa un any, un 3-2 sense Xavi i Iniesta el va deixar a deu punts del líder, una diferència que finalment va resultar massa àmplia, tot i la reacció blaugrana a final de temporada. Aquest curs, malgrat anar perdent per 1-0 en la segona part, l’equip va saber capgirar el marcador en els últims minuts i endur-se tres punts d’un dels estadis més complicats de Primera (1-2).

Getafe: de l’1-0 a l'1-4

Semblant ha estat la història a camp del Getafe. Fa una temporada, l’equip va patir la primera desfeta a la Lliga a causa d’un gol de Varela. L’1-0 del curs passat es va traduir aquest curs en un 1 a 4 formidable, en un partit en què Messi va començar de suplent i va acabar marcant dues dianes.

Madrid: de l’1-2 al 2-2

La tercera derrota patida ara fa un any va ser contra el Madrid al Camp Nou. Un 1-2 quan quedaven poques jornades per al final va dictar sentència a la Lliga, cosa que aquest curs tampoc ha passat. L’equip va assolir un 2-2 que li permet mantenir els vuit punts de diferència i arribar a aquesta aturada amb set punts que l’any passat va deixar escapar.

Reptes pendents

Ara fa un any, l'equip va perdre tres partits i va empatar-ne set més. Les tres derrotes s'han traduït enguany amb dues victòries i un empat. Ara, arriba l'hora d'enfrontar-se als equips que van prendre-li dos punts al FC Barcelona.

L'equip va empatar contra la Reial Societat (2-2), el València (1-1), el Sevilla (0-0 al Camp Nou), l'Athletic Club (1-1), l'Espanyol (1-1) i el Betis (2-2), a més d'amb un Vila-real (0-0) que ara és a Segona. Si el Barça resol tots aquests compromisos amb triomf, voldrà dir que ha après la lliçó i que la Lliga és molt a prop.

Tornar a dalt