fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, en roda de premsa / FOTO: ARXIU FCB

El president Sandro Rosell es va pronunciar en contra que la mesura de gràcia anunciada pel president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel Maria Villar, deixés sense efecte l’agressió de José Mourinho a Tito Vilanova. Ho va fer en el transcurs de la reunió de junta directiva de la RFEF, tal com ha anunciat aquest dimarts el secretari i portaveu de la Junta Directiva del FC Barcelona Toni Freixa en acabar l’Assemblea General Extraordinària de la Federació.

“Una agressió mai pot quedar impune”

"En primer lloc, vam realitzar accions prèvies, fins i tot un contacte telefònic amb la Federació i els vam manifestar el nostre punt de vista. Però especialment, va ser ahir quan el president Rosell, davant els directius de la junta de la Federació, va expressar el nostre desacord amb la mesura. Fins i tot va suggerir que la mesura de gràcia només fos efectiva sobre aquelles sancions derivades d’accions del joc, ja que una agressió mai pot quedar impune”, ha explicat Freixa.

I ha afegit: “Aquesta mesura no inclou les sancions derivades d’agressions als àrbitres. Les sancions que són com a conseqüència de les agressions no haurien de quedar previstes en les mesures.”

"Nosaltres entenem que una agressió a un entrenador mereixeria càstig. Aquesta mesura no converteix en innocent l’agressor sinó que li permet adquirir consciència que pot seguir agredint de manera impune. És un mal exemple per al futbol espanyol que aquella agressió quedi sense sanció”, ha apuntat en referència als incidents protagonitzats per l’entrenador del Reial Madrid José Mourinho en el transcurs del partit de Supercopa al Camp Nou del mes d’agost passat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();