fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, aquest dimecres en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Toni Freixa ha explicat que el Club treballa amb vista a la pròxima temporada per reforçar el primer equip. “L’any que ve tindrem el millor equip possible per competir en totes les competicions”. I ha demanat que tothom estigui "tranquil", ja que "s’està treballant bé i la planificació és òptima”. En tot cas el secretari de la Junta Directiva no ha volgut dir de quants diners es disposa per fitxar. “Per tal de no perjudicar el Club no ho explicarem perquè aleshores el mercat ho sap”.

Els casos de Valdés i Abidal

Preguntat per com estan els casos de Valdés i Abidal, Toni Freixa ha explicat: “Valdés ja va comunicar que no volia renovar el seu contracte a partir del 30 de juny del 2014 i això és el que sabem”. “Nosaltres sempre hem dit que Valdés és el millor porter que pot tenir el Barça i que ha tingut un rendiment extraordinari. Ha pres una decisió que respectem. Té contracte fins al 2014 i amb les seves actuacions demostra que és un excel·lent professional”.

Pel que fa a Abidal, ha explicat que "coneix la proposta del Club". "En els pròxims dies tindrem coneixement de la seva voluntat", ha afegit. A més, ha confirmat que properament el jugador i el president Sandro Rosell es trobaran. En tot cas, Freixa ha apuntat que “els fets demostren que el Club sempre ha tingut sensibilitat, ja que Abidal va tenir el contracte suspès i se li va activar quan va tornar a entrenar”.

“La rua va ser un èxit”

Toni Freixa també ha valorat la rua en què els campions de Lliga van compartir el títol amb les 500.000 persones que van sortir al carrer a celebrar-ho. “Estem molt satisfets d’haver guanyat la Lliga, que se celebri i que els jugadors es comportin amb actitud festiva en una celebració. Si hi hagut un episodi anecdòtic, no és més que això. Va ser un èxit la rua”.

Tornar a dalt