fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, durant el partit contra el Raja Club Athletic / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça ha superat amb claredat el Raja Club Athletic en el que ha estat el segon partit de la pretemporada. Sens dubte, un dels grans protagonistes de la golejada per 0-8 ha estat Messi, que, després de ser baixa d’última hora en el partit contra l’Hamburg, s’ha estrenat a Tànger amb un ‘hat-trick”. En aquest sentit, Tito Vilanova ha apuntat a la importància de poder comptar amb l’argentí, del qual ha destacat com s’ha exercitat en els últims dies: “Quan tens el millor jugador del món, amb aquesta capacitat golejadora, sol marcar la diferència, i una vegada més s’ha demostrat.”

Per a l’entrenador blaugrana, el partit contra el Raja Club Athletic ha anat molt bé a la plantilla per “anar agafant minuts” contra un equip que, segons ha explicat, “t’obliga a córrer”. I ha afegit: “Estàvem avisats després de veure el vídeo del partit que va jugar contra l’Athletic de Bilbao, i hem entrat al terreny de joc en un bon to.” Un cop més, Tito Vilanova s’ha mostrat molt satisfet del nivell demostrat pels joves del filial: “Sempre compleixen bé. Han jugat tots a un nivell altíssim”.

Supercopa de Catalunya

Sobre la decisió de la Federació Catalana de Futbol de suspendre la Supercopa de Catalunya després de conèixer que el FC Barcelona disputaria el partit amb l’equip del Barça B, el tècnic barcelonista n’ha exposat els motius: “Entenc que no tothom pugui estar content. M’agradaria que ens entenguessin a nosaltres, perquè aquella és l’única setmana que podem entrenar tots junts. Després ja venien dos partits la setmana següent i els internacionals tornen a marxar amb la selecció. Vaig transmetre al Club la meva preocupació en aquest sentit i el Club va decidir que hi jugués Barça B. Crec que la data era la pitjor que hi havia.”

“Villa ha fet un pas molt gran en l’últim mes”

Tito Vilanova ha reconegut que el retorn de David Villa als entrenaments “va ser una sorpresa”. “Estem parlant d’una lesió greu i llarga. Quan es trobi bé estarem encantats que torni. En l’últim mes el pas que ha fet és molt gran”, ha apuntat.

Tornar a dalt