fcb.portal.reset.password

Àlex Garcia, Edu Pons, José Ramon de la Fuente i Yon Álvarez / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Carles Planchart, Domènec Torrent i Àlex Garcia / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura, Tito Vilanova, Aureli Altimira i Jose Ramon de la Fuente / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La pretemporada 2012/13 ha començat aquest dilluns per al primer equip de futbol del Barça. La presència de Tito Vilanova, que agafa amb ganes les regnes de la banqueta blaugrana després de quatre anys amb Guardiola com a primer entrenador, ha estat la principal novetat d’una jornada marcada per les pertinents proves mèdiques d’inici de curs. De fet, les novetats d’aquests dilluns estan totes en l’apartat tècnic, ja que l’únic fitxatge d’aquesta temporada, Jordi Alba, està concentrat amb la selecció espanyola que prepara els Jocs de Londres.

Roura i Altimira, vells coneguts

Al costat de Tito Vilanova estarà, com a segon entrenador, Jordi Roura, amb un ampli recorregut per la disciplina blaugrana, primer com a jugador i després com a membre de l’’staff’ de Guardiola. Aureli Altimira, fins ara preparador físic amb Pep Guardiola, completarà l’equip de treball més pròxim al nou entrenador del Barça.

Més incorporacions

Les baixes de l’entrenador de porters, Juan Carlos Unzué, i del preparador físic, Lorenzo Buenaventura, han obert les portes del primer equip a José Ramon de la Fuente i Eduard Pons, respectivament. També s’ha incorporat Àlex Garcia, que durant molts anys havia estat entrenant equips del futbol base del Barça i que ara torna al Club com a integrant de l’equip d’analistes tècnics. Finalment, Yon Álvarez també puja al primer equip, en aquest cas dins de l’equip de fisioterapeutes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();