fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Abans de respondre les preguntes dels periodistes, Tito Vilanova ha volgut enviar un missatge als aficionats, als mitjans informatius, al seu ‘staff’ tècnic i també als jugadors. Ha agraït el tractament informatiu de la seva malaltia i també les mostres de suport de la gent. “M’he sentit recolzat i sento que el club em protegeix. Vull donar les gràcies a l’’staff’ i als jugadors. Aquest grup ja ha tingut massa ensurts i crec que això ens pot servir, ens fa tocar de peus a terra perquè no som diferents a la resta de gent”, ha expressat el tècnic empordanès.

Vilanova també ha tingut un record especial per “a la gent de la Vall d’Hebron, que m’han tractat de manera excel·lent” i pel que fa al futur proper, el tècnic català ha comentat que “això no ha acabat [referent a la malaltia] tot i que sé que tinc un càrrec públic, la malaltia és meva, és privada”, ha conclòs.

Un gran inici

El 4-0 contra l’Espanyol ha estat un bon regal de Reis per a l’afició i també per a Vilanova, que ha destacat el gran inici del Barça en el partit. “Hem començat molt bé. Quan véns de dies de descans els inicis no són fàcils, però s’ha vist que estàvem bé”, ha dit l’entrenador del Barça. A més, Vilanova ha continuat lloant l’estat del terreny de joc. “La gespa estava molt bé i això ens ha permès que el rival no pogués arribar a la pilota”, ha dit.

Aquest diumenge Pedro Rodríguez ha marcat dos gols i ha realitzat un bon partit. “Pedro té molt gol. Sempre dic que si té minuts acabarà marcant perquè ho fa bé amb la dreta i amb l’esquerra i crec que és bo per a ell haver marcat i també per a l’equip”, ha dit Tito Vilanova, que ha finalitzat explicant que “hem intentat moure molt la pilota perquè l’equip contrari a vegades no sap per on agafar-nos. Els nostres lateral [Alba i Alves] han estat molt bé tots dos”, ha analitzat el tècnic blaugrana.

Zubizarreta espera salut del 2013

"Demano al 2013 salut per a tothom i que puguem somriure més del que ho hem fet l’any que hem tancat", ha comentat el director tècnic del Barça Andoni Zubizarreta. L'exporter blaugrana ha comentat sobre el partit que "les vacances no s’han notat i des del primer minut l’equip ha sortit amb molta intensitat" i s'ha felicitat de la tornada de Tito a la banqueta. "És una bona notícia que hagi pogut estar Tito a la banqueta, però hem de seguir tenint tranquil·litat i respectant l’espai que necessita per acabar de recuperar-se".

Tornar a dalt