fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova ha destacat en roda de premsa que el Barça “ha reaccionat bé” al primer gol del Betis i que “ha demostrat personalitat” per acabar superant el Betis, que s’ha avançat dos cops en el marcador. “En el primer temps hem tingut moltes ocasions, però no hem fet gol. No era una partit fàcil”, ha comentat Vilanova, que ha anunciat que marxa a Nova York. “Marxaré aquest dilluns a Nova York per passar unes proves ja previstes i tornaré dijous”.

“Sempre cal millorar”

I és que Tito Vilanova ha comentat que la temporada vinent ell canviarà diverses coses i ha deixat clar que sempre s’ha de millorar. “Sempre cal intentar millorar. Aquest any ens ha ensenyat a tots per tot el que ha passat. Ha estat un any difícil per les lesions i el primer entrenador no ha estat en dos mesos. Jo la temporada vinent faré coses diferents a les d’aquest any”, ha explicat Vilanova, que espera celebrar molt la Lliga si s’acaba aconseguint. “Hem de ser conscients del que costa guanyar una Lliga i quan l’aconseguim hem de celebrar-la molt”.

“Tello és un jugador especial”

El tècnic del primer equip també ha parlat sobre Leo Messi. “La gestió que hem fet de la lesió de Messi ens ha permès que hagi arribat a aquest partit. Ara potser li falta preparació física, perquè no s'ha pogut entrenar gaire”, ha comentat Vilanova, que també ha parlat sobre Tello i Alexis. “Tello és un jugador especial, que ens dóna coses diferents. És un jugador que encara el rival, que xuta i cada cop es va assentant més en el primer equip. A principi de temporada potser no pensàvem que Tello hagués tingut aquesta evolució. Alexis, per la seva banda, ha estat a un bon nivell. El seu nivell de confiança ha augmentat i és bo per a ell i per a nosaltres”.

Finalment, Vilanova ha comentat que la regularitat del Barça en el campionat de Lliga ha estat un fet. “La nostra regularitat a la Lliga està totalment demostrada. Si ens haguéssim despitat ens hauria costat molt més, però hem estat molt bé. Ningú ens regalarà res”, ha assegurat l’entrenador del primer equip.

Tornar a dalt