fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova a Bucarest / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Un cop finalitzats els cinc partits de pretemporada, Tito Vilanova és optimista: “L’equip arriba molt bé a l’inici de la Lliga. Hem tingut un grup de jugadors que han pogut fer dues setmanes d’entrenament molt bones. D’altres, menys”. Aquest segon grup de futbolistes, els internacionals, havien de jugar més minuts aquest dissabte: “els volia fer jugar més però l’estat del camp m’ha espatllat una mica els plans”.

“L’equip està a un bon nivell, a un bon to”, ha reiterat l’entrenador del Barça, qui, de moment, no vol pensar en possibles alineacions: “Quan tornin dels partits amb les seves seleccions prendrem les decisions en funció de com estiguin”. En aquest sentit, qüestionat sobre la convocatòria de la selecció espanyola ha respost amb claredat: “Del Bosque tria els jugadors que vol i nosaltres no tenim res a dir-hi. Aquest cop són sis però si en vol deu, també hi aniran. És la seva responsabilitat. Entenc que agafi els millors jugadors per a la selecció”.

Per últim, sobre Puyol ha assegurat que “té una petita molèstia però amb pocs dies estarà perfecte” i pel que fa al canvi de Sergi Roberto a la segona part, després de 30 minuts a la gespa, ha explicat que ja estava previst.

Tornar a dalt