fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova en el transcurs del partit a Mendizorroza / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de la victòria per 0-3 en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa, Tito Vilanova s’ha mostrat molt orgullós de l’actitud dels integrants de la seva plantilla: “Jugadors que ho han guanyat tot, vénen aquí i juguen com ho han fet contra un equip que està a la Segona Divisió B. S’ha de reconèixer l’esforç que han fet”. En aquest sentit, l’entrenador blaugrana ha comentat que els jugadors estaven avisats que “en aquestes primeres rondes cal anar molt amb compte”, i ha reiterat que “l’equip ha fet un partit molt seriós”.

“Les eliminatòries mai es poden donar per tancades”

Tot i l’avantatge de tres gols del qual disposa el Barça amb vista al partit de tornada al Camp Nou, Tito Vilanova es mostra prudent i adverteix que “les eliminatòries mai es poden donar per tancades abans de temps”. “Ara toca que a l’Estadi tornem a fer el mateix, que plantegem de nou un partit seriós”, ha afegit. Pel que fa a l’actuació de l’Alabès, el tècnic ha destacat que “té un bon equip, que té clares les coses que ha de fer i que en tot moment ha estat en el partit”. Amb tot, considera que el Barça ha tingut el partit “controlat en tot moment”.

Tito Vilanova s’ha congratulat per la tornada de Dani Alves, a qui creu que el partit d’aquest dimarts “li ha anat molt bé”, així com pel fet d’haver-lo vist “físicament en un bon to”. Sobre Sergi Roberto ha comentat que “podria estar perfectament a la plantilla del primer equip”, que “és fiable per jugar qualsevol partit” i que “el Barça té un jugador per a molts anys”.

Finalment, i referint-se a Villa i la seva substitució, ha indicat que “el podria haver allargat més minuts, però hem buscat la qualitat”, ja que “ha fet molt de desgast en les contres de l’Alabès i s’havien de donar minuts a Tello”.

Tornar a dalt