fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova ha comparegut davant dels mitjans informatius aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer entrenador del Barça, que ha anunciat que la setmana que ve marxarà a Nova York uns dies, ha comentat que un dels grans objectius, però sense que acabi sent una obsessió, és aconseguir els 100 punts. “Portem 91 punts, que són molts. Sabem que tenim l'oportunitat de fer-ne 100 i jugarem els tres partits que queden per guanyar-los. Quan més gols puguem fer, millor. No ens hem de deixar anar, és l’única cosa que no m’agradaria. Ens devem a la gent i hem d’acabar bé l’any”, ha comentat Vilanova.

És una bona temporada

Quan guanyes una Lliga així ha de ser una bona temporada. Des d’un principi teníem clar que havíem d’anar a per la Lliga. Una temporada millorable? Segur, ens ho hem d’exigir, però no s’arriba a tot, no et pots superar cada temporada”, ha explicat el tècnica blaugrana, que ha comentat que aquesta Lliga se l’han de sentir seva tots els jugadors. “Tots han jugat en aquesta Lliga. Tots els jugadors han participat molt i és una Lliga que tothom se la pot sentir seva. Alguns joves podrien jugar més, però marxaran a la selecció sub-21”.

Amb els millors

El 29 de maig el Barça disputarà la final de la Copa Catalunya al Camp d’Esports de Lleida. Tito Vilanova ha avançat que els blaugranes aniran amb el millor equip possible. “Intentarem presentar el millor equip possible a la Copa Catalunya. Ens agradaria presentar un bon equip, però per circumstàncies en d’altres partits no ho hem pogut fer”, ha comentat l’entrenador blaugrana.

Finalment, Tito Vilanova ha comentat que per a ell seria il·lusionant que el Girona aconseguís l’ascens a la Primera Divisió. “Seguim el Girona des de principi de temporada i ens agradaria que pogués arribar a Primera. Seria bo per a ells, per al Girona i també per al Barça si els podem cedir jugadors. Espero que tinguin l’encert necessari. A Catalunya necessitem més equips catalans”.

Tornar a dalt