fcb.portal.reset.password

Vilanova, durant l'entrenament d'aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Leo Messi ha estat la gran absència de la sessió d’entrenament d’aquest divendres. L’argentí, amb permís del Club, i per un assumpte personal, no s’ha exercitat amb la resta dels seus companys, però Tito Vilanova ha explicat en roda de premsa que compta amb ell per a la cita del Celta: “En principi estarà per al partit. No altera res que no hagi entrenat un dia, no és important”.

“Caldrà un bon to”

Tito Vilanova també s’ha referit al rival gallec d’aquest dissabte, tretzè a la classificació: “És un equip de possessions llargues i que inicia el seu joc des del darrere. Haurem de robar la pilota perquè no ens facin córrer. El Celta intenta jugar bé al futbol i caldrà un bon to per guanyar”. Sobre el seu passat ‘celeste’, el tècnic ha reconegut que guarda “bons records” de la seva etapa viguesa. “Allà em van tractar molt bé”, ha afegit.

Piqué, més a prop

L’entrenador blaugrana ha detallat l’estat de forma en què es troba Gerard Piqué, absent des de fa més d’un mes: “Duu dies entrenant a més intensitat i és qüestió de pocs dies que torni a treballar amb nosaltres. És important recuperar jugadors, sobretot en aquesta posició, on també ens falta Carles Puyol”. D’altra banda, ha declarat sentir-se “satisfet” pel rendiment d’Alexis Sánchez, que fa “el que jo li demano”.

Tornar a dalt