fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova ha complert amb el segon partit de sanció / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova considera que és positiu per als integrants de la seva plantilla el fet d’haver pogut guanyar a dos camps “històricament complicats” com són els de Pamplona i Getafe. A la vegada, prudent, l’entrenador blaugrana recorda que “encara queden molts desplaçaments”. Per a Vilanova, el més important, ara per ara, és que el FC Barcelona ha aconseguit “dotze punts dels dotze possibles” en aquest inici de la competició de la regularitat.

Sobre el transcurs del partit al Coliseum Alfonso Pérez, el tècnic barcelonista considera que “l'hem estat controlant en tot moment, principalment tenint en compte que l’any passat ho vam passar malament”. A la vegada, destaca "la paciència" que els seus jugadors han tingut a cada moment i que l’equip “ha pogut aconseguir més gols”. I ha insistit en el fet que “és bo per a tots saber que l’any passat vam perdre a Pamplona i a Getafe, i que aquest any hem guanyat. Però queden encara molts punts en joc.”

Vol seguir guanyant i millorant

L’entrenador ni tan sols es planteja el fet que la seva figura pugui sortir reforçada per haver superat amb èxit un partit sempre complicat com és el de Getafe: “Ni ho penso, ni ho crec, ni m’ho plantejo. Només portem quatre partits de Lliga. El que realment em preocupa és que anem guanyant i millorant.”

També ha fet referència a la suplència de l’autor de dos dels quatre gols de la nit, Leo Messi: “Ho havia parlat amb ell. Ha fet una pretemporada molt forta, i portava partits durs. Ha arribat d’un viatge amb la seva selecció i [els jugadors] tornen cansats. He pensat a fer sortir d’inici els jugadors que estaven més frescos i recórrer a ell quan el partit estigués més obert.”

Finalment, Vilanova ha elogiat les actuacions de Thiago, que no l’ha sorprès perquè coneix bé "la capacitat, les ganes i la il·lusió que té”, de Xavi Hernández i de Cesc Fàbregas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();