fcb.portal.reset.password

Cristian Tello en el partit d'avui. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Cristian Tello ha estat un dels grans protagonistes del partit d’aquest dimecres davant l’Spartak de Moscou. El davanter blaugrana ha destacat: “Estic molt content per la victòria de l’equip i els tres punts en el primer partit de Champions són molt importants, l’equip va a totes i s’ha vist”.

El ‘37’ culer també ha parlat del seu rendiment i de la confiança que sent que rep de Tito Vilanova: “Estic molt content per la confiança del míster i per haver participat en els dos gols, fent el primer i amb l’assistència després, faig el que em demana el míster, que em diu que me la jugui, i he tingut la sort que ha entrat”.

Per acabar, s’ha referit a Leo Messi explicant que “m’ha agraït l’assistència, estic molt content per ell, que ha resolt el partit, com sempre”.

Messi:

"Mèrit nostre haver guanyat aquest partit complicat. No és fàcil remuntar un partit així quan es tanquen enrere i defensen a l'àrea".

"Ells tenien davanters molt ràpids i han sortit bé al contraatac".

"És una pena la lesió de Piqué. És importantíssim, tant ell com Puyol, però tenim jugadors de sobres a l'equip, més els nois del filial".

"El que volem és aconseguir títols i estem en el camí. Els meus gols són importants si ajuden l'equip".  

Pedro

“Ha estat un partit molt difícil contra un equip molt organitzat amb jugadors que tocaven bé la pilota a dalt, on tenien jugadors de qualitat com Ari i Emenike”.

“Amb els canvis hem obert bé el camp, amb Alexis de ‘9’ per tenir més presència a l’àrea i ha sortit bé. L’afició ens ha ajudat molt i ens ha empès tot el partit”.

“Qualsevol equip que està a la Champions té un gran nivell i ho sabem, estem dient que el grup no serà fàcil i haurem d’anar partit a partit”.

Xavi

“Totes les baixes són importants. Puyol i Piqué, sens dubte que ho són, però hi ha equip per suplir-les”.

“Pensem en el partit de dissabte, abans del Clàssic hi ha dos partits més de Lliga i un de Champions”.

“Està clar que estaria bé recuperar-los abans del clàssic, però hi ha plantilla de sobres, pot jugar Busquets, Song, que ho ha fet molt bé, Mascherano...”.

“S’ha remuntat un partit complicat i això és important. Penso que juguem bé a futbol, se’ns ha complicat el partit perquè ells s’han avançat, però ho hem sabut resoldre i això és important”.

Alves

“Han vingut amb la idea defensiva i ens ha dificultat el joc, penso que hem estat els únics que hem intentat guanyar el partit. Ells ens fan els gols en dues jugades aïllades, però la nostra insistència ens ha portat a la victòria”.

“És complicat jugar amb equips així, costa molt atacar, gairebé no necessitàvem defenses, el més important era atacar”.

“Ho sento molt pel Víctor, no m’havia passat mai i em sap molt greu per ell perquè últimament està encaixant gols amb mala sort”.

Dijous, entrenament a les 11 hores

L’equip tornarà als entrenaments aquest dijous al matí, en una sessió programada a les 11 hores a la Ciutat Esportiva. En acabar, roda de premsa de Cesc Fàbregas

En un altre ordre de coses, Messi i Cesc han superat el control antidopatge després del partit contra l’Spartak de Moscou

Tornar a dalt