fcb.portal.reset.password

Alex Song ha atès els mitjans de comunicació el dia abans de jugar a Celtic Park / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“Tenim molta sort de jugar aquí per l’ambient que es viu. És per això que hem de jugar bé i fer que gaudeixin del nostre millor futbol”. Alex Song ja sap el que és jugar a Celtic Park, un camp on l’afició hi té un paper molt destacat. El camerunès va jugar l’any 2009 amb la samarreta de l’Arsenal i és per això que no dubte en reconèixer que “aquí hi ha molt bona atmosfera”.

Amb tot, el jugador creu que l’equip està capacitat per sobreposar-se a l’ambient que hi haurà dimecres a Celtic Park i fer un bon partit per sumar un triomf clau per deixar gairebé sentenciada la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions. “És un partit molt important per a nosaltres i haurem de sortir a guanyar els tres punts”.

“Fer el nostre joc”

El Barça va poder comprovar els perills del Celtic en el partit disputat fa unes setmanes al Camp Nou. “Van jugar un molt bon partit en què van sortir a defensar i a marcar ràpid”, ha dit Song que ha apuntat que “no ens hem de fixar com jugarà el Celtic sinó com jugarem nosaltres”. I ha afegit que “nosaltres no canviarem la manera de jugar. Hem vingut aquí a jugar, a tenir la pilota i jugar-la de forma ràpida”.

La confiança de Vilanova

L’absència de Sergio Busquets per sanció dóna moltes opcions a Alex Song per ser dimecres a l’onze inicial. El camerunès ha reconegut que durant aquests tres primers mesos al Barça el tècnic Tito Vilanova li ha ensenyat moltes coses. “Estic intentant millorar cada aspecte i poc a poc vaig agafant confiança”. A més, Song ha explicat que li agradaria jugar tots els partits, com la resta dels seus companys, “però el més important és com juga l’equip i guanyar”.

Tornar a dalt