fcb.portal.reset.password

Fotografia del FC Barcelona per a la UEFA / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

A poques setmanes de començar la Lliga de Campions 2012/13, la plantilla del FC Barcelona s’ha vestit amb la primera equipació per fer-se la fotografia per a la UEFA. Ha estat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i abans de l’inici de l’entrenament. La sessió fotogràfica ha comptat amb la presència de 25 futbolistes, entre els quals es trobaven també els dos joves del Barça B Cristian Tello i Sergi Roberto. Han debutat Jordi Alba, Marc Bartra i Isaac Cuenca, , mentre que Montoya i Jonathan dos Santos ja saben el que és fer-se la fotografia de la UEFA perquè ja apareixien la temporada passada.

Tot i que ja sap com funciona la sessió fotogràfica de la UEFA, Tito Vilanova també es pot dir que ha debutat ja que és la primera que ho fa com a entrenador del Barça. Ha estat acompanyat pel seu ajudant Jordi Roura i el tècnic de porters Jose Ramón de la Fuente.

La fotografia per a la UEFA es realitza cada any ja que l’organisme europeu l’utilitza al llarg de la temporada per a la seva web, programes, anuaris, entre d’altres.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();