fcb.portal.reset.password

Busquets, amb les seves noves botes Nike. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Una temporada més, Sergio Busquets és una peça bàsica del primer equip del Barça. Des que va pujar al primer equip, el 2008, la posició de migcentre és seva, malgrat la competència. En un acte promocional de Nike, el ‘16’ blaugrana ha agraït el suport de Vilanova i Guardiola expressant-se amb senzillesa: “És important tenir la confiança de l’entrenador, sempre l’he sentit, tant ara com abans. Tot i això no em sento titular, depèn del rendiment i si no treballes no jugues”.

Busquets ha parlat de la ‘reconversió’ de dos altres teòrics migcentres a centrals: “Necessitàvem jugadors en defensa i van ser els escollits. Mascherano s’hi va acoblar molt bé i Song també ho està fent”. Considera que l’adaptació del camerunès va a bon ritme i no el veu com un competidor: “Tots hi som per ajudar l’equip i sumar”. Al mateix temps s’ha posat “a la disposició del míster per jugar on faci falta”.

El Clàssic, encara lluny

Amb el Sevilla i el Benfica abans, el migcampista ha preferit no endinsar-se massa en el Clàssic del 7 d’octubre. “Queden dos partits per davant, el tenim una mica al marge”. I continuava: “No decidirà res, estem a les primeres jornades. La distància està molt bé, però queda molta Lliga, l’any passat el Madrid va guanyar molts partits seguits i en aquest també ho pot tornar a fer”.

D’altra banda, preguntat sobre l’escena entre Messi i Villa contra el Granada, Sergio Busquets té clar que va ser “una incidència del joc”. “Messi és el mateix de sempre, és un guanyador. Tots volem guanyar i, a més, els davanters volen marcar gols”, afegia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();