fcb.portal.reset.password

Rosell ha apuntat a la importància de començar guanyant a la Champions / FOTO: ARXIU FCB

Sandro Rosell destaca la importància que té per al primer equip de futbol poder començar el seu camí a la Lliga de Campions amb una victòria, principalment tenint en compte que el partit contra l’Spartak de Moscou es disputa al Camp Nou. “Començar guanyant és molt important. El primer pas, si el fas bé, fa més senzill el segon. I és important guanyar sobretot perquè juguem a casa”, ha apuntat el president barcelonista.

En aquesta mateixa línia, Rosell, que ha fet aquestes declaracions tot just després de la presentació de la campanya “Deixa de fumar amb el Barça” que ha tingut lloc a Brussel·les, ha recordat la dificultat que suposa poder acabar aixecant la Champions: “De fàcil, en el món del futbol, no hi ha mai res, i menys a la Lliga de Campions, que és una competició a la qual tots els equips arriben amb ganes de jugar-la bé, de mostrar-se a la resta d’Europa”. I ha insistit: “No ens confiem, mai, però especialment en partits de Champions”.

“El Clàssic no decidirà res”

D’altra banda, el president blaugrana ha descartat totalment que la Lliga estigui sentenciada a favor del Barça: “Això acaba de començar. Queda moltíssim per endavant, i quatre partits no són res. Encara s’escriuran moltes pàgines d’aquí al final de la temporada”. En aquest sentit, Rosell ha apuntat que, sigui quin sigui el resultat del Clàssic del proper 7 d’octubre al Camp Nou, “no decidirà res” perquè, segons la seva opinió, “fins al mes de març no es poden començar a treure conclusions de cap tipus”.

Tornar a dalt