fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, aquest dissabte a la banqueta del Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça ha sumat tres punts més a la Lliga i cada vegada és més a prop del títol. “Anirem a Bilbao a intentar guanyar el nostre partit. I, si tot continua igual, farem el mateix el dia del Betis. Tenim clar que anirem partit a partit i que quan abans puguem ser campions, millor”, ha afirmat Jordi Roura. “Si finalment aconseguim la Lliga, no hi haurà cap mena de dubte que guanyar-ne quatre en les últimes cinc temporades té molt de mèrit. És un torneig de gran dificultat”, ha afegit el de Llagostera.

El segon entrenador del FC Barcelona ha recordat com n’és de difícil guanyar el torneig de la regularitat: “Aquest dissabte hem patit molt per guanyar. Això demostra la dificultat de la Lliga i el mèrit que té haver sumat 84 punts i tenir aquest avantatge respecte a un dels millors Reial Madrid de la història. És normal que hi hagi alts i baixos. Potser ens ha faltat fluïdesa en atac però també s’ha de donar mèrit al Llevant”. “La nostra alegria per guanyar la Lliga no hi ha res que la pugui enfosquir”, ha destacat.

Molt feliços per Abidal

El nom propi d’aquest dissabte a l’Estadi ha tornat a ser el d’Éric Abidal. “És un dia molt feliç per a tots. Abidal ha completat un partit sencer i s’ha trobat molt bé! A nivell futbolístic, crec que ha estat a un gran nivell, s’ha sabut dosificar perfectament”, ha explicat Roura a la Sala de Premsa. “S’ha de gaudir d’aquesta situació. El tema de la seva renovació ja hi haurà temps de valorar-la d’aquí fins a final de temporada. No s’ha de córrer tant. L’important és que ha completat un partit sencer després de molt de temps”, ha reiterat el segon entrenador blaugrana.

Abidal ha demostrat aquest dissabte que pot ser una alternativa més de cara al duel de dimarts a Munic. “Aquests dies les valorarem totes”, ha apuntat Roura, qui ha assegurat que “tots els jugadors que estiguin en perfectes condicions físiques tenen opcions de ser a l’onze inicial de dimarts”.

Un Bayern molt sòlid

Finalment, pel que fa al rival de dimarts a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions, Roura ha avançat: “El Bayern està molt fort, està fent una campanya extraordinària. No obstant això, nosaltres som molt competitius i afrontarem el duel amb molta il·lusió i moltes ganes”.

Tornar a dalt