fcb.portal.reset.password

Jordi Roura ha valorat el retorn de Tito a l'equip / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ha confirmat aquest divendres en roda de premsa que la tornada de Tito Vilanova a l’equip es farà de manera “progressiva”. D’aquesta manera aquesta tarda el de Bellcaire dirigeix l’entrenament però no viatja a Vigo. “Entre els metges i ell han acordat que no seria bo fer-ho. Tot just ha acabat el tractament i aquests 7 i 10 dies després de finalitzar el tractament són molt durs. Hem volgut esperar, tot i que ve a entrenar. En funció de la seva evolució té moltes possibilitats que viatgi a Paris”.

Davant el retorn de Tito, Jordi Roura té clar que la seva presència serà una dosi de moral per a l’equip. “La tornada de Tito significa moltíssim. Torna el cap i això sempre és important. És una injecció d’alegria i vitalitat molt gran”. I ha afegit que “és un revulsiu molt important per a la plantilla”.

Primer, el Celta

Després dels partits de seleccions torna la competició per al Barça amb el partit de Lliga d’aquest dissabte a Balaídos. Roura ha alertat que no serà un partit fàcil. “El Celta s’està jugant la permanència i per a ells aquest partit és a vida o mort, i això ho dificulta”. En tot cas, el tècnic ha comentat que el partit contra els gallecs “l’afrontem amb la màxima intensitat i seriositat. És un pas més per aconseguir l’objectiu final”.

Per altra banda, Roura ha tret importància a les nombroses baixes que té l’equip i ha apuntat que “són circumstàncies que es donen durant l’any”. “Com hem fet altres vegades jugaran altres jugadors ja que tenen qualitat suficient. Sigui qui sigui l’equip que traiem oferirà total garanties i donaran el 100 per 100”.

El PSG amb Ibra

Després del Celta arriba el partit de Lliga de Campions amb el PSG. Un partit que Ibrahimovic podrà jugar ja que el Comitè d’Apel·lació de la UEFA li rebaixés la sanció. Roura ha explicat que “afrontarem el partit conscients de la seva qualitat per la nostra manera de jugar no s’alterarà”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();