fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, contra el Sevilla. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Jordi Roura s’ha mostrat molt satisfet per la resposta del Barça després de dos cops durs: el KO a Milà i el gol inicial del Sevilla. “Un partit es pot perdre, el realment important és la reacció. Teníem un matx duríssim, en el qual ens han marcat quan teníem la situació més controlada. Una vegada més, l’equip ha tret la casta i l’orgull per aconseguir una victòria molt important per a la Lliga. La reacció ha estat esplèndida”, ha assenyalat.

Sang freda

El tècnic blaugrana ha confessat què ha dit als seus homes al descans, amb el 0-1 al marcador: “He traslladat tranquil·litat i variants tàctiques. Quedaven 45 minuts i tot estava obert. El pitjor que ens podia passar era precipitar-nos”. Sobre els canvis, ha explicat: “El Sevilla estava molt tancat, costava trobar espais i Tello ha estat important, ha tingut una actuació molt bona i amb ell hem aconseguit més profunditat”.

Respecte de l’entrada de Busquets a falta d’un quart per al final, apuntava: “Amb el 2-1 hem perdut una mica el control del mig del camp i per això ha sortit”.

Contra el Sevilla el Barça tampoc ha pogut mantenir la porteria a zero i Jordi Roura ha indicat: “La intenció sempre és no encaixar. És cert que estem tenint algun problema en aquest sentit i és un aspecte a millorar. Sobretot en l’apartat posicional”. “És obvi que ens preocupa, volem millorar això i altres coses”, afegia.

Ara, el primer Clàssic

Superada una prova exigent davant del Sevilla, el cos tècnic ja pensa en el proper compromís, contra el Madrid. Roura ho tenia clar: “Els Clàssics sempre són importants, però no hi ha dubte que el del dimarts és decisiu a la Copa i el de dissabte, no, perquè quedaran més partits de Lliga. Per tant, el del dimarts tindrà més importància”. Sobre la possible alineació, ha estat més enigmàtic: “Ha estat un partit dur i en venim d’un altre també dur. Parlarem amb Tito i Aureli [Altimira] i, tenint en compte les variables, decidirem”.

Tornar a dalt