fcb.portal.reset.password

Roura / FOTO: ARXIU FCB

Jordi Roura ha valorat molt positivament la victòria d’aquest diumenge a La Romareda i, especialment, el treball de tota la plantilla: “El resultat és molt bo! La Lliga és bàsica, és el nostre objectiu fonamental. Futbolistes que, en principi, no són tan habituals, ja fa unes quantes jornades que ens ajuden. Hem estat un equip amb majúscules”. “En haver-hi setmana llarga, no hem pensat gaire a reservar jugadors. Hem optat per posar els que crèiem que estaven millor per afrontar aquest duel”, ha afegit el de Llagostera.

En aquest sentit, el segon entrenador del FC Barcelona ha volgut destacar la feina de tots ells: “És cert que Tello ha completat un gran partit, ens ha donat molta profunditat. Però Song, Thiago, Bartra, Montoya..., tots han estat molt bé! Estic molt content i orgullós dels membres de la plantilla”.

La Lliga, pas a pas

Roura ha afirmat que, el d’aquest diumenge a Saragossa, “era un partit incòmode": "Pel rival, pel camp, per la calor, etc. Si no haguéssim estat molt concentrats, no l’hauríem tirat endavant".

Una concentració que ha permès sumar la 26a victòria a la Lliga. Tres punts més al sarró, però res de tenir-la al sac. “Encara falten set jornades, 21 punts en joc. Per tant, matemàticament, encara no som campions. Hem fet un altre pas important. Dissabte, contra el Llevant, intentarem fer-ne un altre”, ha assegurat el tècnic blaugrana, mantenint la prudència habitual.

Tornar a dalt