fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, a la roda de premsa prèvia al Barça-Milan / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura afronta el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Milan amb la màxima confiança d’aconseguir remuntar el 2 a 0 de l’anada. El tècnic blaugrana sap que la clau passa per saber gestionar el partit. “L’important és trobar l’equilibri entre la intensitat i les ganes, i no confondre-ho amb la precipitació. Hem de trobar aquest punt intermedi. Hem d’intentar tenir el cap tranquil i no perdre els papers en cap moment. Dos gols poden arribar en pocs minuts o en molts”.

Amb l’alineació al cap

El cos tècnic, amb Tito i Roura al capdavant, fa dies que treballen en la preparació d’aquest partit. I és que saben, com ha reconegut Roura, que el Barça-Milan “està assenyalat en el calendari”. Així pel que fa a l’alineació l’entrenador ha comentat que “el croquis el tenim al cap però falta algun punt per acabar de decidir”. I és que el Barça disposa de pràcticament tota la plantilla, amb l’únic dubte de Xavi Hernández, que des de divendres s’entrena ja amb el grup. Segons Roura, “la seva evolució és positiva però esperarem a l’últim entrenament”.

“L’obligació és atacar”

A l’hora de preparar el partit Roura ha confirmat que “hem vist molts partits amb una estructura futbolística semblant, però el que més hem vist ha estat el nostre contra el Milan. És la màxima referència”. Així, dimarts al Camp Nou preveu un Milan que arribarà “a conservar el resultat, però la nostra obligació és atacar-los”. I ha assegurat que “tenim plantejat treballar moltes jugades d’estratègia, i els penals és una possibilitat”.

“Tito viu els partits amb molta intensitat”

Jordi Roura ha estat preguntat per com viu Tito Vilanova els partits del Barça. “Els viu amb molta intensitat. Això sorprèn perquè després del tractament que està fent li queda força i energia per estar pendent de tot. Amb ell ho analitzem i ho preparem tot. Estem intentant fer el mateix com si fos aquí i hem tingut la seva ajuda en tot moment”, ha explicat Roura.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();