fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, durant la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Com si fos una final. Així afrontarà el Barça el partit d’aquest dimecres contra el PSG. “L’hem d’afrontar amb la màxima intensitat i la màxima ambició. No hem d’especular en cap moment. Hem de sortir decidits a guanyar el partit, ja que és el que realment ens garanteix la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions per sisè any consecutiu”, ha assegurat Jordi Roura a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

Tot i que el conjunt francès tingui l’obligació de marcar un gol al Camp Nou, el de Llagostera espera poques variacions pel que fa al plantejament del PSG: “Esperem un equip que ens cedirà el domini del matx. No obstant, sabem que és un rival molt perillós al contraatac. Estem acostumats a disputar aquest tipus de partits, ja que molts equips ens juguen així”.

Pendents de les sensacions de Messi, Adriano i Pedro

Pel que fa a la possible presència de Messi, Adriano i Pedro aquest dimecres a l’Estadi, Roura ha repetit que cal esperar: “Ens queden un parell d’entrenaments per acabar de valorar-ho. De moment, sembla que les sensacions són bones però haurem d’esperar a veure com se senten i, sobretot, a les darreres proves mèdiques”. “Si algun d’aquests futbolistes acaba jugant és perquè té garanties de poder fer-ho”, ha afegit el segon entrenador blaugrana.

En aquest sentit, Roura ha reconegut que “si finalment no podem disposar del millor jugador del món, per a nosaltres és un handicap”. És clar que ràpidament ha afegit que “la plantilla és àmplia i de qualitat. Afrontarem el partit amb la mateixa il·lusió per tirar-lo endavant”. Segons el tècnic, el duel contra el Mallorca n’és un bon exemple: “Els jugadors que haurien d’ocupar la seva posició ja van demostrar que poden rendir a un altíssim nivell”.

Màxima solidesa defensiva

Finalment, qüestionat sobre les nombroses baixes en defensa i el fet d’haver encaixat gols en els darrers instants de partit, Roura ha reconegut que “és cert que en alguns partits ens ha faltat la fortuna o l’encert per tancar els enfrontaments. Ho sabem i hi hem treballat. Les baixes en defensa són les que són. Esperem que la gent que actuï aquest dimecres ho faci amb la màxima solidesa possible”.

Tornar a dalt