fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, aquest dilluns, a Munic / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura considera que el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions a Munic “té tots els al·licients possibles”. “S’enfronten els dos equips que han estat protagonistes de les últimes quatre finals de la Lliga de Campions. Crec que serà una eliminatòria molt igualada que es decidirà en el darrer partit i per petits detalls. Tant de bo puguem fer un partit de tornada com el que vam fer contra el Milan”, ha afegit el segon entrenador del FC Barcelona.

El de Llagostera ha coincidit amb Xavi Hernández sobre quina pot ser la clau de l’eliminatòria: “El duel d’aquest dimarts crec que es jugarà a un ritme altíssim. L’equip que aconsegueixi imposar el seu estil de joc obtindrà un gran avantatge. Sabem de la dificultat de l’enfrontament, ja que el Bayern està fent una gran campanya”.

Amb respecte però amb il·lusió

Roura ha reconegut que el Bayern viu un moment dolç de forma però ha recordat l’ambició dels jugadors blaugrana: “Som un equip competitiu que estem recuperant sensacions. Afrontarem el partit amb totes les ganes i la il·lusió del món”. “Hem arribat a semifinals per sisena temporada consecutiva i això és una fita molt important. Hem superat moltes adversitats per plantar-nos aquí. Ara, un cop hi som, venim amb la intenció de superar l’eliminatòria”, ha explicat el tècnic blaugrana, per qui aconseguir marcar un gol seria important, pel valor doble dels gols a camp contrari.

Messi, amb bones sensacions

Pel que fa a la possible presència de Leo Messi, Roura ha avançat que “ha tingut molt bones sensacions. Sembla que la seva evolució ha estat bona. Veurem com se sent a l’entrenament d’aquest dilluns i escoltarem l’opinió dels metges. Evidentment, si no pots comptar amb un futbolista del seu nivell, es nota”. “Tenir-lo o no tenir-lo, pot marcar l’eliminatòria. És un jugador determinant. No obstant, també hem demostrat que la plantilla és àmplia i de qualitat”, ha afegit la mà dreta de Tito Vilanova.

Com acostuma a fer en totes les prèvies, Roura ha apuntat que encara han d’acabar de decidir l’onze d’aquest dimarts. Una alineació en la que podrien ser-hi Abidal o Bartra a l’eix de la defensa, fent parella amb Piqué. El de Llagostera ha deixat la porta oberta per a tots dos.
“Som un equip competitiu que estem recuperant sensacions. Afrontarem el partit amb totes les ganes i la il·lusió del món”

Tornar a dalt