fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, aquest dissabte a Los Cármenes / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Ha costat però Jordi Roura no s’ha mostrat sorprès pel bon rendiment del Granada a Los Cármenes: “Hem patit. És lògic. Sabíem de la dificultat d’aquest camp. El Granada és un equip molt físic que no tenia res a perdre i que ens ha pressionat molt amunt. El partit se’ns ha complicat i em quedo, un cop més, amb l’amor propi d’aquests jugadors”. Una capacitat de reacció que ha permès sumar la 21a victòria a la Lliga. “Haver remuntat el resultat advers i haver sumat aquests tres punts tan importants per a nosaltres fa que marxem molt contents”, ha assegurat el segon entrenador del Barça.

Roura ha explicat que intenten introduir rotacions a l’equip: “Aquest dissabte hem donat descans a l’Iniesta”. També ha reconegut que els ha tocat patir una mica més de l’habitual des de la banqueta: “Quan veus que podíem haver transformat alguna de les ocasions clares que hem tingut et poses més nerviós. Crec que és normal”.

Messi i Alexis

Preguntat sobre Messi, el de Llagostera ha afirmat: “He aconseguit un nou rècord personal. Em sembla que encara no havia marcat contra el Granada. A més, 301 gols en partits oficials em semblen increïbles”. Pel que fa a Alexis, Roura ho té clar: “L’altre dia va marcar i es va refer una mica. Aquest dissabte ha tingut algunes oportunitats. El que és important és animar-lo i que no abaixi la guàrdia. La nostra obligació és intentar ajudar-lo”.

Per últim, tot i la bona trajectòria de l’equip, Roura ha apuntat que encara hi ha marge per progressar: “Sempre hi ha algun aspecte a millorar. Aquest dissabte, per exemple, potser ens ha faltat una mica més de tranquil·litat en algun moment de l’enfrontament. Mantenir la porteria a zero és un altre objectiu”.

Tornar a dalt