fcb.portal.reset.password

Roura, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Jordi Roura ha avisat del perill del Màlaga, quart classificat a la Lliga i tota una amenaça per al Barça aquest diumenge a La Rosaleda. “És cert que el Màlaga va tenir certs problemes econòmics a l’estiu, però, en qualsevol cas, això no s’ha notat. Està fent una campanya extraordinària de la mà de Manuel Pellegrini, un tècnic contrastat que dirigeix un rival que serà molt complicat”, ha explicat en roda de premsa.

Sobre Vilanova: “Que hi sigui sempre es nota”

El segon entrenador blaugrana també ha confirmat la presència de Tito Vilanova a la banqueta de La Rosaleda. “El Tito és molt fort i està animat, i que hi sigui sempre es nota. És el primer entrenador i la seva sola presència anima tot el món. És important que hi sigui”, ha declarat.

Poques baixes, “beneït problema”

Roura ha lamentat l’absència de Villa a Màlaga. “No va acabar els últims minuts del partit del Còrdova per precaució perquè va notar molèsties. Esperàvem a veure l'evolució i ha tornat a tenir molèsties avui, i de moment és baixa”, ha explicat el tècnic, que ha volgut mostrar-se optimista amb les poques absències que té l’equip: “És una gran notícia tenir pràcticament tota la plantilla disponible. És un beneït problema que tots els entrenadors volem”.

Finalment, Roura també ha tingut paraules d’elogi per a Pedro, que fa cinc anys que va debutar amb el primer equip: “Crec que és un dels jugadors del planter que ha tingut una evolució més important. Ha estat francament espectacular i crec que és un exemple per a la resta de jugadors del planter”.

Tornar a dalt