fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, a la banqueta del José Zorrilla / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ha comparegut aquest dissabte a la tarda a la sala de premsa del José Zorrilla. Ho ha fet amb la tranquil·litat d’haver fet bé la feina. “El balanç no pot ser més satisfactori. Acabem l’any molt bé a nivell esportiu i, si a això hi sumem les bones notícies respecte a Tito Vilanova, podem estar molt contents”, ha assegurat el segon entrenador del FC Barcelona.

Aquest dissabte les circumstàncies l’han portat a dirigir el primer equip i ha procurat fer-ho amb tranquil·litat i naturalitat: “És una situació complicada anímicament per la vinculació que m’uneix a Tito Vilanova. És cert que era un partit una mica especial per tot el que hem viscut aquesta setmana, però, no obstant, a nivell futbolístic ha estat un partit més. Hem tingut l’encert de marcar en la primera part i això ens ha donat tranquil·litat”.

L’alta de Tito, una motivació més

“Érem al vestidor quan ens han comunicat l’alta hospitalària de Tito Vilanova. Els ho he transmès a la plantilla i ha estat una gran notícia per a tots. L’evolució ha estat molt satisfactòria i això ha donat molts ànims a la gent”, ha explicat Roura, que també ha apuntat que li volien dedicar la victòria al tècnic: “L’única manera que teníem d’ajudar-lo era guanyant el partit i, un cop més, l’actitud de l’equip ha estat destacable”.

En l'aspecte esportiu, el segon entrenador del Barça ha assegurat que “l’alineació ja la teníem decidida. Hem seguit el guió previst. He parlat poc amb Tito. Només d’aspectes puntuals”. Un Roura que ha confessat que, tot i el gol de Guerra en els instants finals, no ha patit: “Amb un 0 a 2, si l’equip contrari et fa un gol, t’entra una mica de por al cos, però l’ofici d’aquests jugadors és impressionant i el cert és que no he patit gaire”.

Tornar a dalt