fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, en l'entrenament d'aquest dimecres. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En la roda de premsa oferta pel president Sandro Rosell i el director esportiu Andoni Zubizarreta després de l’anunci sobre l’estat de Tito Vilanova, els dos han expressat “l’absoluta confiança en la plantilla i l’staff tècnic”. En aquest sentit, Zubizarreta ha confirmat que el segon entrenador, Jordi Roura, serà qui dirigirà el Barça durant l’absència del primer entrenador. “Estem en unes mans extraordinàries i amb això seguirem caminant. Amb això ens presentarem a Valladolid”, ha indicat. N’està convençut: “Afrontarem el futur amb la naturalitat del nostre projecte. Tito no hi és. Hi ha Jordi (Roura) i tot el seu equip de treball”.

“Tito ens transmet calma”

El basc ha explicat la cronologia de les últimes hores. Des de dimarts al matí, quan Vilanova es va sotmetre a un control rutinari que semblava positiu, passant per la detecció de les dificultats al vespre i acabant per al diagnòstic definitiu d’aquest dijous al migdia. A la tarda, abans de l’entrenament, s’han reunit. “Ens transmet calma, que amb aquest nou repte s’hi atrevirà. Hi serem per arropar-lo a ell i a la seva família. Ens oblidem de la part esportiva, és secundària. Ens atrevim amb el repte, és clar que sí”.

Una plantilla sencera i unida

Zubizarreta també ha explicat com ha rebut la notícia el vestidor: “Amb l’enteresa i amb la unitat d’altres vegades. La força de Tito ara és la de tots, com va dir-li a Abidal”. I afegia: “Hem aixecar-nos i seguir treballant. Cada partit serà un repte sabent que l’important és la vida en si mateix”. El director esportiu ha conclòs: “No som llegenda, som humans. Les coses que ens passen són les mateixes que els demés”.

Tornar a dalt