fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell / FOTO: ARXIU FCB.

Després del derbi a Cornellà-El Prat, el president Sandro Rosell ha valorat el principi d’acord de Neymar da Silva amb el Barça. “Nosaltres no fitxem per donar bufetades a ningú, ho fem per millorar encara més el nostre equip. Cada any intentem millorar-lo i creiem que Neymar ens pot ajudar en el nostre estil i els resultats, malgrat que els d’aquest any han estat fantàstics”, ha declarat a TV3.

El màxim dirigent no ha pogut concretar l’arribada a Barcelona del davanter. Explicava: “Ho hem de parlar amb la confederació brasilera. El presentarem de seguida que puguem”. Ara bé, segons ell, “l’important és que el compromís ja el tenim”.

Efectes colaterals del derbi

D’altra banda, Rosell no ha defugit els temes més recurrents de la prèvia del derbi. Per exemple, de l’estàtua de Colom vestida del Barça ha dit: “El que fan els nostres patrocinadors ens sembla bé. Ha tingut una repercussió des del punt de vista del màrqueting molt bona, la nostra samarreta s’ha vist arreu del món i estem contents”.

Sobre el passadís rebut pel seu equip per part de l’Espanyol, ha estat rotund: “Mentre jo sigui president, a qualsevol equip que arribi a Can Barça havent guanyat la Lliga se li farà sempre. Forma part del joc net i complirem aquesta norma no escrita”.

Zubizarreta: “Un talent i una capacitat especial”

El director esportiu del futbol professional Andoni Zubizarreta també ha parlat de l’arribada de Neymar: “És un jugador important que ve a sumar, té un talent i una capacitat especial. A partir de la temporada que ve el gaudirem”. Respecte a la possibilitat d’assolir els 100 punts, el basc hi ha donat una importància relativa: “L’objectiu era guanyar la Lliga i això no està gens malament. La resta són afegits. Els 97 punts actuals sorgeixen del desig de competir i del compromís dels jugadors”.

Tornar a dalt