fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell / FOTO: ARXIU FCB

Sandro Rosell ha confirmat que viatjarà aquest dimecres a Nova York per visitar el tècnic del primer equip, Tito Vilanova, qui està sent tractat de la seva malaltia. “La seva salut és el més important. És prioritària, més important que el partit d’avui o els títols de demà”, ha declarat el president. I ha afegit: “El trobem a faltar com a persona i com a professional”. Rosell també ha volgut deixar clar que, mentre Vilanova es trobi a Nova York, “Roura seguirà dirigint l’equip perquè confiem moltíssim en ell”.

Felicita el Madrid

El president blaugrana també ha valorat l’eliminació patida aquest dimarts contra el Madrid a la Copa del Rei: “Ha estat una derrota que no esperàvem. Cal felicitar el Madrid i hem de passar pàgina ràpid i pensar en dissabte i en els propers compromisos, que són més importants que la Copa”. Rosell també ha lamentat les ocasions perdonades en el partit d’anada: “Va ser una llàstima que Pedro no marqués el 0-2 allà, però aquestes coses passen. És futbol”.

Tot el crèdit del món

Per a Rosell, és el moment de tirar de memòria i recordar tot el que ha fet l’equip en els últims anys. “Aquest equip es mereix moltíssim crèdit. Duu quatre anys i mig molt bons i en el futbol és impossible guanyar-ho tot. Sé que és difícil, però hem de tenir memòria”, ha afirmat. També ha tingut paraules d’elogi per a l’afició, que mai ha deixat d’animar els seus: “La nostra afició ha madurat moltíssim en els últims anys i sap que no sempre podem guanyar”.

Tornar a dalt