fcb.portal.reset.password

Raja Club Athletic

Amb l’arribada del nou president Mohamed Boudrika, el Raja Club Athletic s’ha mentalitzat per tornar a imposar la seva jerarquia en el continent africà. I és que després d’un any convuls, el nou mandatari ha donat la direcció de l’equip a Mohamed Fakhir, que retorna després d’una temporada d’absència.

Un any complicat

El que fou també entrenador de la selecció del Marroc, Mohamed Fakhir, va deixar l’equip el curs 2010/11 com a campió de lliga i el club va apostar per Ilie Balaci amb l’objectiu de reeditar la conquesta del títol. No obstant això, el tècnic romanès va ser acomiadat al cap de dos mesos i Bertrand Marchand en va assumir el càrrec, però tampoc va saber reconduir el Raja Club Athletic al camí dels èxits.

Situat en quarta posició de la taula classificatòria, i empatat a punts amb el seu màxim rival, el WAC Casablanca, el conjunt verd no va poder evitar el primer títol del Mogreb Atlètic Tetuan. Tampoc va quallar un bon paper en competicions internacionals, ja que el ghanès Berekum Chelsea FC el va eliminar sorprenentment després d’endossar-li un 5-0 a l’anada dels trenta-dosens de final de la Champions africana. Un dur resultat que els marroquins no van poder capgirar en la tornada.

La quarta experiència

Mohamed Fakhir afronta aquest curs 2012/13 la seva quarta experiència com a tècnic del Raja Club Athletic. La nova directiva confia en el retorn d’aquest exjugador per impulsar l’equip i sumar més títols. D’aquesta manera, el marroquí arriba a Casablanca després de ser entrenador durant tres etapes diferents: 1983-1995 –entre futbol formatiu i primer equip–, 1995-99 i 2010-11.

El Raja Casablanca, que també s’enfrontarà en un compromís amistós a l’Athletic Club aquest estiu, s’ha reforçat molt per afrontar aquesta nova campanya. Homes com Imail Koucham, Adil Karouchi o Chtibi Chamseddine arriben amb l’objectiu de donar més estabilitat defensiva i tornar a regnar en el futbol marroquí.

El primer equip africà al Mundial de Clubs

El Raja Casablanca és l’únic conjunt marroquí que ha disputat un Mundial de Clubs. A més, va ser el primer equip africà que va participar en aquest torneig.

El conjunt marroquí amb més Champions

El Raja Casablanca és l’equip més potent del Marroc: ha guanyat deu títols de Lliga, tres CAF Champions League i sis Copes marroquines.

Tornar a dalt