fcb.portal.reset.password

Bañuz, Pinto, Oier i Masip, en la sessió d'aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Si dijous s’exercitava únicament al matí, el Barça torna aquest divendres a la dinàmica de la doble sessió d’entrenament. D’aquesta manera, i des de les 9h, el primer equip de futbol s’ha exercitat al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els porters del Barça B Miguel Bañuz i Jordi Masip s’han incorporat a l’activitat de la resta del grup.

22 jugadors sobre la gespa

Així, han saltat al terreny de joc un total de 22 jugadors. Es tracta dels 12 disponibles del primer equip, així com 10 futbolistes de la plantilla d’Eusebio Sacristán, en aquest cas els vuit que han estat presents al llarg de tota la setmana -Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía y Lobato-, a més de Bañuz i Masip. Quatre porters, doncs, en la que és la primera sessió preparatòria d’aquest divendres –Pinto, Oier, Bañuz i Masip-.

Seguint amb la dinàmica dels últims dies, Villa, Fontàs i Alves han participat juntament amb la resta del grup. Pel que fa al cas de Thiago i Cuenca, tots dos han continuat amb el treball específic de recuperació de les seves respectives lesions. Està previst que, a partir de les 19h, l’equip torni a entrenar-se al mateix escenari.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();