fcb.portal.reset.password

Puyol durant la visita. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Com cada any, els jugadors del primer equip del FC Barcelona han fet la tradicional visita nadalenca als hospitals de la ciutat. Després de l’entrenament obert al públic, Carles Puyol, Cesc, Messi i companyia han arrencat un somriure a molts infants.

Ha estat precisament el capità del Barça el que s’ha encarregat d’explicar el sentiment que els deixa una jornada com la d’avui. “Estem molt contents d'estar aquí, poder veure els nens, donar-los una alegria..., són moments complicats per a ells, però mirem de donar-los una alegria i ajudar-los una mica. Som conscients que per a ells és bo poder veure els jugadors del Barcelona”, manifestava a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Es considera que l’estona que comparteixen amb els seu ídols fa que molts d’aquests nens i nenes millorin el seu estat de salut durant els dies posteriors a la trobada. “És increïble, només per això crec que ho hauríem de fer molt més. Aquest és el valor que té venir aquí i t'adones que pots ajudar moltíssim els nens”, ha assenyalat Puyol.

Tito i Abidal, un exemple

Pel ‘5’ blaugrana, “quan véns a aquests llocs t'adones de les coses que et poden passar i hem de donar gràcies de com estem, això ens fa veure la realitat i tocar de peus a terra”. Tots i cadascun dels jugadors blaugrana són plenament conscients de la realitat, ja que la plantilla ha hagut de superar dos cops molt durs i propers. Són els casos de Tito Vilanova i Éric Abidal. El central ho ha descrit així: “Han estat dos cops duríssims i a sobre per partida doble. Ells són un exemple per a nosaltres, perquè cada dia estan lluitant per sortir endavant. També són un exemple per a la gent,  per veure que si lluites pots sortir-te’n i fins i tot tornar a competir al màxim nivell, com està fent l'Abidal”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();