fcb.portal.reset.password

Jordi Alba, als Serveis Mèdics / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Jordi Alba ha hagut de matinar aquest dijous. L’esperava un matí de múltiples proves físiques i mèdiques, els últims passos previs a la seva signatura de contracte i presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona.

Abans de les 9 hores ha arribat a l’Hospital de Barcelona, on se li han practicat ressonàncies, radiografies i anàlisis de sang i d’orina. Tot seguit, el jugador s’ha dirigit cap al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva, on ha hagut de superar diverses proves d’esforç. Allà també se l’ha mesurat i pesat, i se li ha practicat una densitometria, una cardiologia i ecografies musculars.

Cal recordar que Jordi Alba signarà el seu primer contracte com a jugador blaugrana a les 16 hores, i cap a les 17 hores serà presentat al Camp Nou.

Pruna: "Crec que ve sobrat "

En declaracions a fcbarcelona.cat, el metge del primer equip del FC Barcelona, Ricard Pruna, ha explicat que Jordi Aba "gaudeix d'una salut magnífica" i que, malgrat l'esforç de l'Eurocopa, "crec que ve sobrat, no li hem trobat res". "L'evidència d'això és que l'hem vist a la televisió i anava com una bala", ha conclòs Pruna.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();