fcb.portal.reset.password

Entrenament 17/07/2012 /FOTO: ARXIU FCB

La pretemporada 2012/13 del primer equip va arrencar el passat dilluns 16 de juliol amb la revisió mèdica de la plantilla. Des d’aleshores, els blaugranes han dut a terme una setmana intensa de treball marcada per les dobles sessions d’entrenament –dimarts, dimecres i divendres- i per la regular presència de jugadors del Barça B. En total, el primer equip ha realitzat vuit sessions per treballar el físic i afrontar, amb les millors condicions possibles, l’inici de la nova temporada.

Dilluns: Tret de sortida

El dilluns 16 de juliol va arrencar la pretemporada per al Barça de Tito Vilanova. I ho va fer, com és habitual, amb les pertinents revisions mèdiques. Un total de 14 jugadors del primer equip van passar les proves físiques al centre mèdic de la Ciutat Esportiva. Posteriorment, tota la plantilla va esmorzar conjuntament.

Revisió mèdica del primer equip

Dimarts: Primer dia d’entrenament

Tito Vilanova va preparar pel passat dimarts una doble sessió d’entrenamenta les 9 h i a les 19 h. Pel matí, Éric Abidal va visitar els seus companys a la Ciutat Esportiva i després va realitzar exercici físic dins del seu procés de convalescència. Ja per la tarda, els jugadors van treballar a porta tancada.

Abidal saluda Tito Vilanova

La gran novetat del dia va ser Villa, que va exercitar-se en part amb el grup. En l’entrenament, també van participar Dani Alves i Fontàs que van fer-ho sota control mèdic. Isaac Cuenca, per la seva part, va treballar al gimnàs. Pel que fa a Thiago Alcántara, va continuar amb el seu procés de recuperació. Tal i com estava previst, es van incorporar a l’entrenament del primer equip fins a vuit jugadors del Barça B, que han participat al llarg de tota la setmana. Es tracta d’Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía i Lobato.

Entrenament

Dimecres: Segona sessió doble

El primer equip del FC Barcelona continuava amb la seva posada a punt amb una altra doble sessió d’entrenament en un dia marcat per les altes temperatures. Com en els dos entrenaments de dimarts, van participar 20 jugadors, els 12 disponibles del primer equip i vuit jugadors del Barça B d’Eusebio Sacristán (Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Kiko Femenía i Lobato). Entre ells hi eren, també, Fontàs, Alves i Villa, que es van tornar a exercitar sota control mèdic. Com dimarts, Thiago i Cuenca no van saltar a la gespa d’entrenament. Tots dos van dur a terme treball específic.

Dijous: Tarda lliure

Després de dos dies fent doble sessió d’entrenament, Tito Vilanova va preveure una única sessió per dijous, a les 9 h, per tal que el grup pogués descansar. El tècnic blaugrana va tornar a comptar amb la presència dels 12 jugadors disponibles de la primera plantilla i els vuit futbolistes del Barça B. Seguint amb la dinàmica dels dies anteriors, Villa, Fontàs i Alves van participar amb el grup sota control mèdic i Thiago i Cuenca van continuar amb el treball específic de recuperació de les seves respectives lesions.

Divendres: Quatre porters i Alves

De nou, doble sessió d’entrenament per al primer equip. Pel matí, un total de 22 jugadors es van exercitar sota les ordres de Tito Vilanova el passat dijous. I és que el tècnic blaugrana va incorporar els porters del Barça B Miguel Bañuz i Jordi Masip a l’entrenament.

Per la tarda, en canvi, el primer equip del FC Barcelona es va exercitar amb 19 jugadors ja que Tito va decidir prescindir dels dos porters del Barça B, Bañuz i Masip. Kiko Femenía va faltar a l’entrenament ja que va patir una sobrecàrrega a l’adductor, mentre que Dani Alves va rebre l’alta mèdica després d’haver superat la lesió a l’espatlla dreta.

Dissabte: Vuitena i última sessió d’entrenament

Darrer entrenament de la setmana per als de Tito Vilanova, que va comptar amb la presència de 19 jugadors: tots els disponibles del primer equip més set jugadors del Barça B. Kiko Femenía no va poder participar en l’entrenament com tampoc ho van fer Thiago i Cuenca, que continuaven amb el treball específic.

Aquest diumenge l’equip gaudeix d’un dia de festa i, no serà fins el proper dilluns, que el conjunt de Tito Vilanova torni als entrenaments amb una doble sessió prevista per a les 9 hores i les 19 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();