fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, en una acció del partit FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El central blaugrana, Gerard Piqué, ha destacat la victòria davant del Betis. “Avui era importantíssim guanyar. Aquest partit gairebé ens assegura la Lliga. És una victòria vital”, ha afirmat.

El defensa ha resumit el partit donant valor al bon joc de l’equip. “Hem fet un gran partit, a la primera meitat hem tingut mala sort, ells han arribat dues vegades i han fet dos gols. A la segona meitat hem seguit fent el mateix futbol i hem pogut guanyar. El futbol ens ha donat el que mereixíem”.

Apreci a Vilanova

També ha destacat el pes dins l’equip de Leo Messi, Piqué ha estat clar. “Sabem que és el millor, esperem que ho sigui per molts anys i que estigui amb nosaltres. Sap estar en el moment correcte en el lloc correcte”, confessa.

En referència al creuament de declaracions entre ell i Tito un cop finalitzada l’eliminatòria de semifinals de la Lliga de Campions, Piqué s’ha explicat. “A Tito li tinc tota l’estima del món, amb 15 anys ja compartíem vestidor. No em van saber greu les paraules de l’altre dia. Ell és l’entrenador i pot dir el que vulgui. Jo vaig dir que hem de millorar, i em referia a nivell personal. Tots hem de millorar de cara a l’any vinent”, ha matisat.

Tot seguit podeu llegir la resta de declaracions dels membres de l'equip un cop finalitzat el partit:

Alves:

“El passat en el futbol no existeix, hem de viure el present“

“Nosaltres i els culers hem de celebrar aquest títol com toca. Estem competint contra un gran equip, i hem aconseguit guanyar-los, hem d’estar agraïts a aquest grup de jugadors que ha enamorat al món amb el seu futbol en els darrers anys”.

“No crec que haguem de tocar gaire l’equip. Si el club creu necessari incorporar jugadors, nosaltres també hi estem d’acord”.

Iniesta:

“Si Déu vol, aviat serem campions. Falten paraules per descriure el mèrit que té aconseguir un títol com aquest”

“Si l’equip pateix, l’afició també, i al revés. I quan aconseguim títols no es només per a nosaltres, també és per als nostres aficionats”.

“Hi ha “Messidependència’ perquè és un jugador fonamental, però el paper de tot l’equip també és molt important. Tenir-lo amb nosaltres sempre és positiu”

“Quan els jugadors parlem de canvis, ens referim a canvis que siguin positius per l’equip. Uns canvis que cada any es produeixen amb l’objectiu d’ajudar-nos. Estic segur que la base d’aquest equip estem capacitats per aconseguir competir i guanyar-la també l‘any vinent, no ens hem de tornar bojos fent molts canvis”.

“Si l’equip guanya la Lliga, la temporada és bona. Intentarem l’any vinent tornar a guanyar-ho tot”.

Alexis:

“Leo ens motiva. I ell també es motiva amb nosaltres”

“Són (el Betis) un gran equip. Ha estat un plaer jugar contra ells”

“Volem ser campions. Avui teníem moltes ganes de guanyar. Hem de seguir pensant partit a partit”.

Tornar a dalt