fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, en roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Prudent i clar, Gerard Piqué s’ha encarregat de rebaixar l’eufòria culer després de l’excepcional primera volta firmada. “No podem tenir la sensació de creure’ns invencibles, perquè en el moment que la tens és quan hi ha més opcions de perdre. Hem de seguir amb el mateix plantejament i dinàmica que ens dóna molta confiança”, apuntava el central en roda de premsa. Al mateix temps, reconeixia: “L’any passat va ser una lliçó per a tots. Juguem molt alliberats”.

Gaudint del bon moment

El cert és que el Barça es troba en estat de gràcia, com ho va demostrar a Màlaga. Piqué ha admès que l’equip està ensenyant una de les seves millors versions des del seu retorn, el 2008. “Això és intangible, però, dins d’aquesta temporada, sí que aquests últims són els partits en què ens trobem més còmodes. El que compta, però, és arribar al maig amb opcions a tots els títols”, ha indicat.

A més, es mostrava satisfet dels recursos que té el grup: “Podem jugar amb moltes variants. Davant tenim molts jugadors i això ens dóna la vida. Tenim una plantilla molt bona i competitiva”.

Sense confiances

El ‘3’ blaugrana també considera que el Barça s’ha d’aïllar dels elogis. Segons ell, hi estem acostumats i sabem com els hem d’afrontar. Fan més mal que bé, però hem de seguir endavant”. Tot i tenir la Lliga ben encarada, no se’n refia: “Sabem que és molt llarg, que hem fet un pas molt gran i ara falta tancar-la. La Champions i la Copa ens ajudaran a mantenir el to”.

D’altra banda, preguntat per la distància amb el Madrid (a 18 punts), Gerard Piqué ha estat contundent a l’hora de parlar sobre les crítiques que rep el seu tècnic i ha avisat: “Sempre he dit que consideraré el Madrid un rival fins que matemàticament no tingui opcions. Té alguna cosa que, quan l’equip i l’afició hi creu, recupera partits i lligues impossibles. Per tant, hem de seguir a la nostra”.

Elogi a Busquets

Piqué no ha escatimat elogis per a Sergio Busquets, brillant a La Rosaleda: “Jugar amb Busquets ens dóna molt als centrals. Tàcticament és un 10. Llegeix molt bé tots els aspectes del joc tant a nivell defensiu com ofensiu”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();