fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, durant l'entrevista / FOTO: Pei Han

Gerard Piqué té un candidat clar per al proper FIFA Pilota d’Or: Leo Messi. “És difícil endevinar el guanyador, però en la meva opinió, el millor jugador del món és Messi”, ha declarat en una entrevista al portal xinès Tencent Sport.

L’objectiu, la Lliga

Piqué, que es retrobarà amb l’argentí i la resta de companys el dia 30, quan es reincorporarà als entrenaments, creu que el Barça seguirà fidel a la seva línia tot i el canvi d’entrenador: “Tito porta temps amb nosaltres com a segon i seguirà amb la mateixa filosofia dels últims anys”. Sobre els objectius del Barça per a aquesta temporada ha estat clar: “L’objectiu del Barça és ser campió. Lluitarem per la victòria a cada partit”.

El rei del tennis taula

Abans d’aquesta entrevista, Gerard Piqué va tornar a demostrar les seves habilitats amb el tennis taula. Va imposar-se en una partida ràpida a Duan Xuan, famós comentarista xinès del canal CCTV Sport, i va rebre de regal una pala de ping-pong signada per Wang Hao, un dels campions del món.

Cal recordar que Gerard Piqué va publicar fa unes setmanes un vídeo a la xarxa social xinesa Tencent Webo en què sortia jugant amb el seu company d’equip Cesc Fàbregas.

Tornar a dalt