fcb.portal.reset.password

El president Rosell amb Pinto, renovat. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

José Manuel Pinto ha signat, aquest dilluns al migdia, el nou contracte que el vincula amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2014. A l’acte, al marge del porter i del seu representant, hi han assistit el president Sandro Rosell i el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu.

La passió d’un nen

El 23 de desembre passat es va comunicar que Pinto ampliava un any més el contracte actual, que finalitzava el juny del 2013. El porter es va incorporar al Barça el gener de l’any 2008. “Al final, el treball i la il·lusió donen resultats. Sóc un fidel creient que cal anar pels somnis”, declarava el ‘13’ blaugrana a Barça TV i www.fbarcelona.cat. I afegia: “Ara mateix tinc la il·lusió intacta, com un nen petit. Això dóna molta força i em sento, amb 37 anys, com si en tingués 18”.

El premi de gaudir d’un equip únic

Alhora, Pinto es mostrava molt satisfet de seguir en una plantilla única: “Em sento molt afortunat de poder fer història amb aquest meravellós equip. Gaudir d’això cada dia és un gran premi”. Respecte a una futura retirada, el porter feia broma: “No vull fer com Puyol, em vull retirar als 50!”. Més seriosament, explicava: “Això es decidirà en funció de com un se sent. El dia que vegi que he perdut la il·lusió, per dignitat i honradesa plegaré”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();