fcb.portal.reset.password

Pinto, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

En la roda de premsa posterior a l’entrenament d’aquest matí, José Manuel Pinto ha valorat la primera setmana de treball de pretemporada. El porter barcelonista veu el grup “amb moltíssimes ganes, com cada any”, i afirma que “tot va sobre rodes”. Pel que fa al fet d’estar sota les ordres de Tito Vilanova, Pinto assegura que el veu “perfectament, com sempre”, i que en les sessions preparatòries se segueix fent “més o menys el mateix”. I afegeix: “Es manté la filosofia”.

Continuant amb l’entrenador del primer equip, el porter apunta que, si bé en temporades passades “potser es mantenia més en un segon pla, tot i que era una de les persones que feina la preparació de l’entrenament”, ara “està més present com a portaveu”. “Ara té tot el pes de la responsabilitat, tot i que abans també era molt important”, ha puntualitzat.

El mètode de treball de De la Fuente, diferent

Un dels canvis que s’han produït en l’‘staff’ tècnic ha estat el de l’entrenador de porters, que a partir d’ara és José Ramon de la Fuente. En aquest sentit, Pinto ha indicat que, amb ell, “el mètode de treball és molt diferent”. “Les sensacions que estic tenint són molt bones. M’agrada com centra el treball en el suport de les cames. És un mètode diferent però crec que ens ajudarà moltíssim per millorar”, ha explicat, just abans d’afegir que “cadascú té un mètode diferent, i ell no utilitza tant el salt amb tanques”.

Ambiciós i competidor

A la pregunta sobre si ha parlat amb l’entrenador de les seves opcions, Pinto s’ha mostrat convençut que Tito Vilanova “prendrà la decisió que sigui millor per a l’equip”. A la vegada, ha ressaltat que ell és un jugador “ambiciós, competidor, que no es conforma mai”, i que com sempre treballarà al màxim per intentar “treure el lloc al Víctor (Valdés)”.

La presència de Bañuz i Masip ha estat la principal novetat de l’entrenament d’aquest matí. Del primer, al qual ja coneixia per haver coincidit anteriorment en algun entrenament, el ‘13’ barcelonista ha indicat que “sent juvenil ja tenia molta qualitat”, i que disposa “d’un molt bon control de cames”, que segons ell “és important per a la manera de jugar del Barça”. “És jove, ha d’aprendre, té moltes ganes i és ràpid”, ha conclòs.

Feliç per Villa

Pinto s’ha referit a l’estat de forma de David Villa, que des de la primera sessió preparatòria de la pretemporada fa treball amb el grup, sempre sota control mèdic: “No descobriré res si dic que és important i que el necessitarem. Està molt en forma, i me n’alegro molt. Estem molt contents de tenir-lo de nou amb nosaltres”. També ha parlat de Messi, a qui veu “molt il·lusionat i content per fer pretemporada des del primer dia”.

Tornar a dalt