fcb.portal.reset.password

Pinto, al plató de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

“A aquest equip li encanta seguir superant-se. La mentalitat és la de seguir millorant i seguir creixent. Això ajuda que l’equip vagi trencant rècords”, va assegurar José Manuel Pinto aquest dijous al plató del programa ‘El Marcador’ de Barça TV després de segellar el pas als quarts de final de la Copa. “Té una gran mentalitat i no es cansa mai de guanyar. Davant d’això no hi ha res a fer”, va afegir el de El Puerto de Santa María. Un vestidor unit i treballador que fa que Pinto se senti “molt orgullós de tots els companys”.

El ‘13’ blaugrana considera que tothom vol demostrar que té un lloc a l’equip: “Tots els que saltem al terreny de joc volem demostrar que estem al màxim nivell i això és bo. Així els tècnics tenen dificultats a l’hora de decidir l’onze. El que és bo per a l’equip, és bo per a tots”. D’aquí que el rendiment sigui sempre molt elevat: “Per respecte a l’afició, a l’equip rival i a nosaltres mateixos, sempre volem fer-ho tan bé com sigui possible”. En aquest sentit, el porter tampoc s’oblida de Tito Vilanova: “Que Tito no hi sigui físicament no significa que la filosofia canviï. D’alguna manera la seva mà hi és present”.

El Màlaga no ho posarà fàcil

“El triple duel contra el Màlaga serà difícil. Haurem de veure quin és el desgast mental dels dos conjunts, sobretot en funció dels resultats”, va avançar el gadità, que va tenir paraules d’elogi per al porter rival: “Willy Caballero és un gran porter que està a un gran nivell. A veure si podem sumar un nou triomf i que Valdés redueixi una mica la diferència particular en aquesta classificació pel Zamora”. “La meva família estarà contenta perquè em veurà un parell de vegades en pocs dies”, va apuntar Pinto.

Tornar a dalt