fcb.portal.reset.password

Pedro Rodríguez, aquesta dijous tarda a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Finalitzats els compromisos internacionals, el primer equip reprèn la competició aquest cap de setmana amb la disputa de la quarta jornada de Lliga, al camp del Getafe. Entre els blaugranes que aquests dies han estat amb les seves seleccions hi ha Pedro Rodríguez, que aquest dijous a la tarda ha explicat, en roda de premsa, que l’equip treballarà per conservar els cinc punts de distància amb el Madrid abans que s’enfrontin el 7 d’octubre al Camp Nou. “Estaria molt bé mantenir l’avantatge fins al Clàssic, però encara queda un camí llarg, amb rivals difícils com el Getafe”.

“Aquesta és una jornada vital”

I és que el davanter canari és de l’opinió que aquesta jornada, en què el Barça de Vilanova visita el sempre difícil Coliseum Alfonso Pérez, és important de cara al desenvolupament de la Lliga. “És un partit transcendental que no podem perdre. Som conscients que és una jornada vital per a nosaltres”. Pedro també ha explicat per què anar al camp del Getafe és complicat. “És un camp de dimensions més petites. Són un equip que empeny molt i amb grans jugadors. Aquest és un camp complicat com també ho és el de l’Osasuna o l’Athletic Club”, ha dit. Amb tot, ha avisat que “hi anem amb una mentalitat molt forta, perquè sabem que ens juguem molt allà”.

Inici amb bon peu

A títol personal, Pedro s’ha mostrat satisfet pel bon començament de temporada i agraeix la sort que ha tingut de cara a gol, cosa que li ha permès agafar més confiança. “Em trobo bé i espero poder seguir amb aquesta línia. Em trobo amb confiança i ganes, i estic trobant el punt de sort de cara a gol”. I ha recordat que l’any passat les lesions no li van permetre agafar el ritme de competició. “Vaig encadenar dues lesions seguides i això em va deixar una mica tocat perquè et perds partits i t’agrada poder ser als entrenaments amb els teus companys”.

La recompensa del gol per a Alexis i Cesc

Sobre l’estat físic d’Alexis i Cesc en aquest inici de curs, Pedro ha afirmat que “es comenta molt la seva situació, però ells s’entrenen al màxim nivell, i estan en un bon moment de forma, tot i que no tenen la sort de cara a gol. Aviat arribarà la recompensa del gol”.

Tornar a dalt